Spirituele datingsite

je als Free Member altijd een bericht terug kunt sturen wanneer je een bericht van iemand ontvangt?

Profiel van Noudt

Mijn foto's (3)
Over mij
Ik ben een
Man
Ik zoek een
Vrouw
Soort relatie
Maakt niet uit
Ik ben
36 jaar
Mijn sterrenbeeld is
Maagd
Mijn ascendant is
Maagd
Persoonlijke gegevens
Woonplaats
Den Haag
Provincie
Zuid-Holland
Spiritualiteit betekent voor mij

Ondanks dat deze website zich richt op de spirtuelewereld. Is deze wereld vrij nieuw voor mij. Ik sta er open voor, tot op een zekere hoogte. Als het teveel doorslaat naar slap gezwam haak ik af.

In de zomer begin ik met een 10 daagse meditatie/stilte retraite. Ik heb nog nooit gemediteerd. Mensen zeggen tegen mij 'je bent gek als je daar aan meedoet.' Maar het is zo spannend om aan totaal iets nieuws te beginnen.

Ook begin ik aan een ayahuasca ceremonie omdat het zo mooi is maar ook zo geconfronteerd met je ego.
Vorig jaar een ayahuasca ceremonie bijgewoond en dat vond ik eigenlijk (maanden later pas) geweldig. Ik denk er heel vaak aan die tijd nog aan terug.
Aan die lieve mensen en mooie live muziek. Welliswaar heb Ik niet de volle 100% eruit kunnen halen.
In 2016 heb ik mijn tweede ayahuasca ceremonie bijgewoond. Super geweldig. Ik heb zo intens van zoveel mooie momenten van kunnen genieten. Het was echt zo prachtig.

Ik ben sinds kort begonnen met biodanza. En vind dit best spannend om met een wildvreemde te dansen. In elkaar ogen aan te kijken. Elkaar omhelzen of elkaar aan te raken of te strelen. ben vrij stil en ik hoop via deze dans meer opener naar andere mensen te kunnen zijn.

In september 2016 heb ik mijn eerste witte tantra workshop gedaan. Hele bijzondere ervaring. Dit ligt heel ver uit mijn comfort zone. Was lastiger dan ik dacht. Maar zeker de moeite waard om zo nu en dan dit eens te doen. Ook bij deze workshop heb ik mooie momenten meegemaakt. Het aanraken van een persoon is al een mooi iets!


Uitgebreid profiel bekijken?

Wanneer je het uitgebreide profiel van Noudt wilt bekijken dien je ingelogd te zijn.