Spirituele datingsite

je je profiel ook tijdelijk kunt verbergen onder 'Mijn account' > 'Mijn profiel verbergen'?

Algemene Voorwaarden

1. Akkoord
Alle gebruikers van online SpiriDate.nl gaan akkoord met de voorwaarden zoals hier zijn beschreven. Wanneer een gebruiker zichzelf geregistreerd heeft, verklaart de gebruiker dat hij/zij 18 jaar of ouder is om gebruik te mogen maken van de diensten die aangeboden worden door SpiriDate.nl.

2. Aansprakelijkheid
SpiriDate.nl doet haar uiterest best om alle informatie zo nauwkeurig en foutloos weer te geven op de website. SpiriDate.nl kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van schade (direct/indirect) die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website. SpiriDate.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze website en eventueel onjuiste informatie op deze website.

3. Profiel invullen
Om lege profielen te voorkomen dien je je profiel binnen 10 dagen na aanmelding voor tenminste 50% te hebben gevuld. Je profiel zal dan ook alleen zichtbaar zijn wanneer de is gevuld. Wanneer je je profiel binnen 10 dagen niet voor tenminste 50% vult zal deze komen te vervallen zodat de naam weer vrijkomt voor andere gebruikers.

4. Betaling
Het gebruik van SpiriDate.nl is gratis en vrijblijvend. Om echter gebruik te kunnen maken van een aantal extra mogelijkheden dien je je profiel om te zetten in een Premium account. SpiriDate.nl houdt niet van automatisch verlengen dus dat doen wij ook een ander niet aan. Wanneer uw Premium account bijna afloopt ontvangt u hierover een e-mail en kunt u eventueel zelf uw Premium account weer verlengen. Bij betaling via automatische incasso is het wel mogelijk om automatisch te verlengen, maar dit dient u dan ook zelf aan te geven. Dit staat dus niet standaard aan. Restitutie van betaalde bedragen is niet mogelijk.

5. Openbare profielen
Het profiel dat je aanmaakt op SpiriDate.nl is gedeeltelijk openbaar. Dat houdt in dat de eerste 2 foto's standaard voor iedereen zichtbaar zullen zijn. Dit kan echter uitgezet worden onder de menukeuze 'Mijn account' > 'Instellingen'. De volgende gegevens zullen altijd voor iedereen zichtbaar zijn; Je gebruikersnaam, geslacht, welke geslacht je zoekt, wat voor soort relatie je zoekt, je leeftijd, je sterrenbeeld, je woonplaats + provincie en dat wat spiritualiteit voor je betekend. Ingelogde gebruikers zullen je hele profiel zien. Je e-mail blijft ten aller tijden verborgen voor bezoekers en leden.

6. Reclame
Reclame maken voor een dienst en/of product via prive berichten is niet toegestaan en zal leiden tot een blokkade van het profiel. Ook het veelvuldig versturen van hetzelfde bericht naar meerdere gebruikers is niet toegestaan en zal eveneens leiden tot een blokkade.

Het is mogelijk je product en/of dienst kosteloos via ons prikbord te promoten. Tevens is het mogelijk om tegen betaling een link, banner of artikel (pagina) op onze website te plaatsen. Hiervoor kunt u contact opnemen via onze contact pagina.

7. Prive berichten
De beheerders van SpiriDate.nl zijn in staat privé berichten verstuurd door onze leden te lezen. Natuurlijk respecteren wij ieders privacy en zullen wij dit alleen doen wanneer er een vermoeden tot misbruik van de website word gemaakt.