Spirituele datingsite

je als Free Member altijd een bericht terug kunt sturen wanneer je een bericht van iemand ontvangt?

Profiel van Indi

Mijn foto's (10)
Over mij
Ik ben een
Vrouw
Ik zoek een
Maakt niet uit
Soort relatie
Vriendschap
Ik ben
51 jaar
Mijn sterrenbeeld is
Weegschaal
Mijn ascendant is
Schorpioen
Persoonlijke gegevens
Woonplaats
EINDHOVEN
Provincie
Noord-Brabant
Spiritualiteit betekent voor mij

Alles! Elke ademtocht. Echt aanwezig zijn in het moment. Energie laten stromen. Mijn ware Essentie kennen tot in de dieepste diepte en In verbinding zijn met mezelf en de omgeving. De oerbron ervaren met de High Vibe Energy, dat wat alles omarmt en waar alles uit voortkomt. Zelfreflectie, bewust worden van alles wat er toe doet in het leven en mijn deel daarin. Energie voelen. Verrijking. Dieper begrijpen op verschillende lagen. Healing Power. Licht met Schaduw omhelzen, niet 'spiritueel toerisme' in Workshops maar je eigen leven als ‘Stappen voor je eigen (R)evolutie- Leven vanuit je hart (met Hart & Ziel’. 'Kracht in kwetsbaarheid. Kracht vanuit de Buik -Verbinding Hart Hoofd Buik'). Dit soort Workshops heb ik zelf gegeven).
Spiritueel leven is voor mij: Gelukkig zijn zonder iets nodig te hebben, terwijl ik voel dat alles er mag zijn, dus ook 'nodig hebben en samen willen delen' dat dat er ook mag zijn, en geleefd mag worden. Maar tegelijkertijd de Vrijheid ervarend wetende er is dat ik in werkelijkheid niets nodig heb van de ander, in samenzijn hervind ik elke keer weer sneller Balans, ook in de wereld en alles om me heen. Dat ik me vervuld voel met de diepte van mijn innerlijke Waarde (waardevol en waardig) Zelfacceptatie. Acceptatie van dat wat in de wereld (en 'het Systeem') niet gewenst is (want in de wereld woedt 'oorlog jegens het leven' en worden menselijkheid menselijke waarden als Verbinding, het kwetsbare mooie maar fragiele, en mensenrechten niet ondersteund), maar wat ik zelf wel zie als mooi, omdat het menszijn is. Mijn Missie: ''Leer de wereld weer mens te zijn. Pure niet onderkende vrouwelijkheid. (Sacred Feminine) Een ZIJN met Moeder Aarde. Help Genezen met '5D Affectie' omdat alleen Liefde heelt''.
Spiritualiteit betekent alles voor mij, liefde naar de ander, zorgzaam met je lijf omgaan en kiezen voor gezondheid en het heilzame in alles. Weten te kunnen rusten in Het Zijn, rusten als dat en van daaruit leven. Ieder moment is er de keuze of samen te vallen met dat wat is en daarin te rusten of daarmee te stoeien of worstelen. Bewust in elk moment weten of ik wil kiezen voor liefde of voor angst. De Magie van het leven herkennen en bewonderen en er een mee kunnen zijn, maar ook aanweig blijven in het Donkere. Je innerlijk Kind omhelzen en alle gefragementeerde delen op 1 lijn krijgen, integreren door PUUR ZIJN. Het echte rauwe van Sjamanisme past goed bij de 'inner Shaman Healer' in mij. Maar tegelijkertijd ervaar ik mezelf als een mutidimensionaal wezen dat gelijktijdig verschillende tijdlijnen en realiteiten naast mekaar kan ervaren. Gewoon dagdagelijkse dingen ja daar kan ik nog steeds in mee. Het leven mag echt geleefd worden. Ik heb nog altijd diepe belangstelling voor mensen van allerlei pluimage. Blijf de mensheid doorgronden.
Leven vanuit je passie maar wel je waarden en geweten erbij houden. Je bewustzijn ontwikkelen, maar ook hier ZIJN en goed geaard blijven. Genieten, maar jezelf niet verliezen in de zucht naar genot, en weten dat alles wat te veel is of uit balans giftig kan zijn. Een balans tussen denken en voelen, Mind Hart Spirit Soul Belly.
-
Awakener Indi: The purpose of your inner power is to help you find true happiness first so not to require any person, circumstance, or outcome to define your worth.

As this reclaiming occurs, you will be so filled with a depth of inner value that you will finally be able to feel what does and what doesn’t resonate -- now that the outer world holds no power over you.

Embody being in the body, experiencing while coming home deeper in your own body, the Temple of your Soul & spirit. This is the power of true embodied discernment.

Uitgebreid profiel bekijken?

Wanneer je het uitgebreide profiel van Indi wilt bekijken dien je ingelogd te zijn.