Spirituele datingsite

je als Free Member altijd een bericht terug kunt sturen wanneer je een bericht van iemand ontvangt?

Profiel van EdwardGreen

Mijn foto's (10)
Over mij
Ik ben een
Man
Ik zoek een
Vrouw
Soort relatie
Maakt niet uit
Ik ben
33 jaar
Mijn sterrenbeeld is
Schorpioen
Mijn ascendant is
Kreeft
Persoonlijke gegevens
Woonplaats
Almere
Provincie
Flevoland
Spiritualiteit betekent voor mij

Iets waar ik eigenlijk klaar mee ben. Ik heb er veel jaar van me leven aan besteed maar ik kan er eigenlijk niet zoveel mee als ik niet ook een werkend fysiek leven heb.

Ik vind het belangrijk dat mensen wakker zijn en snappen wat dat betekend. Maar ik denk dat voor de gemiddelde sterveling spiritualiteit eigenlijk totaal helemaal niet uit maakt.

Het gaat erom dat je als mens op planeet aarde een werkend moreel hebt en het verschil weet tussen goed en kwaad. Dat je hopelijk de goeie kant kiest en daarnaar handled. Je mag ook de kwaaie kant kiezen maar alleen als je dat direct aangeeft aan de mensen die je aandoet in je leven en er nooit over liegt. En blijft herhalen dat dat is wat je bent als bijvoorbeeld vrouwen daar naief over doen.

Spiritualiteit, invloed hebben op andere mensen, yoga of whatever, al die dingen doen er niet perse toe als je niet een werkend moreel hebt. Het klinkt misschien een beetje nihilistisch maar ik bedoel eigenlijk er het tegenovergestelde mee. Ik ben opzoek naar morele, goeie en lieve vrouwen in me leven. En eventueel mannen als je een goed vader voorbeeld bent voor mijn leefgemeenschap (zelf heb ik dat niet meer nodig) en niet door vrouwen laat verlagen tot status hond.

Als ik iemand ontmoet maakt het me niet uit of je me aardig vind of niet, maar ik wil dat je altijd eerlijk tegen me bent.

Uitgebreid profiel bekijken?

Wanneer je het uitgebreide profiel van EdwardGreen wilt bekijken dien je ingelogd te zijn.