Spirituele datingsite

je je profiel ook tijdelijk kunt verbergen onder 'Mijn account' > 'Mijn profiel verbergen'?

Profiel van Diwali

Mijn foto's (5)
Over mij
Ik ben een
Vrouw
Ik zoek een
Maakt niet uit
Soort relatie
Liefdevol contact
Ik ben
50 jaar
Mijn sterrenbeeld is
Vissen
Persoonlijke gegevens
Woonplaats
Eindhoven
Provincie
Noord-Brabant
Spiritualiteit betekent voor mij

Zoals je hierboven kunt lezen is spiritualiteit een heel belangrijk aspect van wie ik ben. Spiritualiteit is ontzettend breed en men schuift er van alles onder zonder onderscheid te maken in de verschillende vormen. Om wat meer duidelijkheid te geven over mijn vormen en welke niet of minder:

De kern voor mij zijn de wijsheidstradities, waaronder vooral de religies en de mystieke kern daar in. Het pad van het uitvinden hoe zo dicht mogelijk bij het goddelijke te zijn of er zelfs ��n mee te zijn. Hoe authentiek te zijn en zuiver van hart, wat voor mij inhoudt de reflectie op wie ik ben en waar mijn pijn en mogelijk verbittering zit zodat ik mezelf de tijd en voeding kan geven zodat dit op zijn plek kan vallen en ik met open hart in de wereld kan staan. De staat van de wereld en het geroepen zijn om op mijn manier daaraan ten goede bij te dragen is een kern van mijn spiritualiteit. Of, met de woorden van Andrew Harvey: een Sacred Activist zijn.

Ik ben geen uitgesproken liefhebber van New Age, Reiki, Engelen, healings, tarot, e.d. Niet dat ik er helemaal niets mee heb, af en toe wil ik er best eens iets in ervaren, maar ik merk dat het alleen hier maar mee bezig zijn als de vorm van spiritualiteit mij niet past. Het raakt voor mij de essentie niet. Is hooguit een toevoeging. Verdiep jij je dus ook graag in religie, in mystiek, psychologie, rituelen, wijsheid en hoe te zijn in deze wereld, dan zouden we elkaar wel eens inspirerend kunnen vinden!

Uitgebreid profiel bekijken?

Wanneer je het uitgebreide profiel van Diwali wilt bekijken dien je ingelogd te zijn.