Spirituele datingsite

je ons ook op Twitter kunt vinden tegenwoordig? twitter.com/spiridate

Welke betaalmogelijkheden zijn er om Premium Member te worden?

Het bedrag voor Premium Member kan op de volgende manieren betaald worden:

Via iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Via Paypal / creditcard
PayPal, onderdeel van Ebay, is de grootste internationale aanbieder voor internet betalingen en staat garant voor een veilige afhandeling. Als je Premium Member wilt worden wordt de betaling doorgesluisd naar PayPal. Je geeft je wachtwoord en de transactie is afgerond. Je kunt ook via PayPal betalen met je creditcard.

Via een overboeking
Bij een overboeking zorg je er zelf voor dat het bedrag op onze rekening word bijgeschreven. Door een betalingskenmerk bij je overboeking in te geven kunnen wij je betaling koppelen aan je account en je Free Member omzetten in een Premium Member.Terug naar de FAQ Index