Spirituele datingsite

je je profiel ook tijdelijk kunt verbergen onder 'Mijn account' > 'Mijn profiel verbergen'?

Profiel van Tamaraa

Mijn foto's (5)
Over mij
Ik ben een
Vrouw
Ik zoek een
Maakt niet uit
Soort relatie
Maakt niet uit
Ik ben
30 jaar
Mijn sterrenbeeld is
Stier
Mijn ascendant is
Tweelingen
Persoonlijke gegevens
Woonplaats
Papendrecht
Provincie
Zuid-Holland
Spiritualiteit betekent voor mij

Sinds ik klein was hield ik me al met spirituele dingen bezig, ik ken het leven eigenlijk niet anders als leven met diepgang en wist al van aura's chakra's meditatie geesten energiŽn, energie doorgeven aan een ander, dimensies, tarot.. daar was k rond m'n 7/8e ongeveer mee begonnen met een vriendin die nu ook nog steeds spiritueel is.

Het spirituele zorgt ervoor dat ik erboven op kom. dat ik telkens uit die dieptes klim omdat je dus op een andere manier naar je "problemen"/levenslessen kunt kijken , en ook naar personen die je "kwetsen",, de keus is aan jou..of je ze je laat kwetsen :) .. , en vooral dat je bewuster word, dat zorgt ervoor dat je dus anders gaat leven en anders in dingen staat.. je komt dichter tot jezelf.. In het Nu leven.
Ben de laatste tijd wat meer bezig met de Zen-kant.. wil me daar vooral op richten. Mind fullness enzo..
En ben bezig met de meditaties, healings, lichtwezen healings van Sonia Bos .. Het gaat bij haar vooral om het aquarius tijdperk en dat we dus in dit tijdperk "moeten" leren om alles in onszelf te vinden, de Goddelijke bron is in iedereen aanwezig, en je kunt daar ook via bepaalde doorgegeven goddelijke symbolen beter contact mee krijgen dmv meditaties en oefeningen ivm de 13 chakras ook. Ik zelf ervaar dit als heel sterk en mooi. Je leert eigenlijk weer contact maken met de Bron.. en dat we op een punt aangekomen zijn dat je kunt kiezen voor leven met Karma, of leven in Liefde en eenheid , Als je dat laatste kiest zul je dus aan je bewustzijn "moeten"gaan werken en karma en blokkades achter je laten d.m.v de oefeningen. Als je dus tijdens je incarnatie of tijdens het leven je lichtwezens "kwijt" ben geraakt, door traumatische ervaringen of wat voor reden dan ook, kun je ook de lichtwezen healing doen en je lichtwezens weer in laten dalen, anyway! voor mij voelt het erg mooi en de energie voel ik heel sterk tijdens de meditaties en healings.

Ayahuasca en magic truffels heeft me ook veel geleerd.

Uitgebreid profiel bekijken?

Wanneer je het uitgebreide profiel van Tamaraa wilt bekijken dien je ingelogd te zijn.