Spirituele datingsite

je je profiel ook tijdelijk kunt verbergen onder 'Mijn account' > 'Mijn profiel verbergen'?

Profiel van Flokje

Mijn foto's (3)

Flokje heeft ervoor gekozen zijn foto's te verbergen voor niet ingelogde bezoekers ...
Log dus in om zijn foto's te bekijken.

Over mij
Ik ben een
Man
Ik zoek een
Vrouw
Soort relatie
Liefdevol contact
Ik ben
45 jaar
Mijn sterrenbeeld is
Ram
Mijn ascendant is
Maagd
Persoonlijke gegevens
Woonplaats
Pijnacker
Provincie
Zuid-Holland
Spiritualiteit betekent voor mij

Heel veel... Van twee benen op de grond in een aardse maatschappij tot het omarmen van (hogere) energie├źn waar we allemaal deel vanuit maken. Een levenstijl die je de mogelijkheid geeft om te groeien als ziel. Toeval bestaat mijns inziens niet. Wanneer je holistisch kijkt naar ontmoetingen en ervaringen, ga je patronen en thema's zien en bieden ze mogelijkheden. Heel veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld om oud zeer te verwerken, iemand te helpen of krijg je een herkansing. Ik vind dit de spirituele manier van regie nemen voor je eigen leven. Niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart.

Maar ook... In contact staan met jezelf, je onzekerheid omarmen en het resultaat durven los te laten. Voor mij is het tweede natuur om met energie om te gaan. Een proces van vallen, opstaan en komische wetten ervaren. Zolang je die maar respecteert... ;)

Tot slot... Een gezonde levenstijl. Respect voor je eigen gezondheid, de natuur en de mensen om je heen. Dus ik kook graag (uiteraard biologisch en vers), lees veel, ben sportief. Ik heb een kleine groep echte (spiritueel bewuste) vrienden. Uiteraard hoort chillen op de bank en gewoon simpelweg een film kijken er ook bij.

Uitgebreid profiel bekijken?

Wanneer je het uitgebreide profiel van Flokje wilt bekijken dien je ingelogd te zijn.