Spirituele datingsite

je ons ook op Twitter kunt vinden tegenwoordig? twitter.com/spiridate

Profiel van Wiyaka

Mijn foto's (5)
Over mij
Ik ben een
Vrouw
Ik zoek een
Man
Soort relatie
Serieuze relatie
Ik ben
52 jaar
Mijn sterrenbeeld is
Tweelingen
Mijn ascendant is
Maagd
Persoonlijke gegevens
Woonplaats
Tegelen
Provincie
Limburg
Spiritualiteit betekent voor mij

Ik probeer het goddelijke werkzaam te zien in alle wezens/ situaties en ben uit bestaande geloofsstructuren gestapt en wens mij daarmee niet te conformeren, dat vind ik te beperkt. Ik geloof in mijn goddelijke kern en probeer dat dagelijks te benaderen door zo bewust mogelijk te leven en hoe ik Liefde daarin kan vertegenwoordigen op ieder moment. Dit klinkt hoogdravend maar het tegenovergestelde is waar: het gaat net om de eenvoud. Ook verbinding maken met het Hogere.
Spiritualiteit staat voor mij gelijk aan bewustwording. Dat betekent ook confrontaties daarin aangaan en zelfreflectie. Ik ben een auto-didact op dat gebied en hou niet zo van zweverigheid. Ik ben met reiki ooit begonnen en van daaruit heb ik andere ( helderziende)disciplines leren kennen. Deze zet ik in waar dat nodig is of waar hulp gevraagd wordt. Lichtwerker/ begeleider voor het goed van allen. Ik ben werkzaam binnen een groepspraktijk als (kristal) therapeut, masseuse en (spirituele) coach/ medium. Ook organiseer ik hier geregeld een spirituele avond. Momenteel ben ik na jaren Reiki beoefening in opleiding voor Reiki Master.
Trefwoorden ; Kristallen en kristallen schedels, Engelen en Lichtmeesters, Reiki, (Kruidenstempel)massage, Aardehealing, sjamanisme, channeling, automatisch schrift, transformatieprocessen, kruiden,mantra's, veren.

Uitgebreid profiel bekijken?

Wanneer je het uitgebreide profiel van Wiyaka wilt bekijken dien je ingelogd te zijn.