Spirituele datingsite

je ons ook op Twitter kunt vinden tegenwoordig? twitter.com/spiridate

Profiel van PetraB

Mijn foto's (6)

PetraB heeft ervoor gekozen haar foto's te verbergen voor niet ingelogde bezoekers ...
Log dus in om haar foto's te bekijken.

Over mij
Ik ben een
Vrouw
Ik zoek een
Man
Soort relatie
Serieuze relatie
Ik ben
52 jaar
Mijn sterrenbeeld is
Schorpioen
Mijn ascendant is
Boogschutter
Persoonlijke gegevens
Woonplaats
Den Haag
Provincie
Zuid-Holland
Spiritualiteit betekent voor mij

Ik noem mijzelf eigelijk helemaal niet zo snel spiritueel. Ik begeef mij altijd op het kruispunt van filosofie, psychologie, wetenschap en religie. Voor mij heeft dat wat ik spiritueel noem te maken met denken... met beeldvorming, overtuigingen, interpretaties. De wereld is wat jij ervan maakt. Er is niets echt waar behalve als je het waar maakt... dat idee. Het betekent ook dat ik me bewust ben dat ik te allen tijde verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk, mijn denken en mijn emoties. Er is er maar ťťn die mij gelukkig kan maken en dat ben ik. Ik heb lang gedacht, ik heb de man in mijn hoofd nodig om gelukkig te zijn. Maar de ervaring leert dat dat niet waar is. Ik had hem nodig om mezelf te ontdekken en te worden maar niet om mezelf te zijn. Betekent tevens dat k geen man zoek om mij gelukkig te maken.

Sinds ik mezelf toch in heel grote lijnen ben en leef heb ik duidelijk het gevoel dat mijn spirituele zoektocht ook wel min of meer ten einde is. Ooit las in alles wat los en vast zat maar dat is voorbij. Ik schrijf vooral veel en heb recentelijk ook mijn eerste boek afgerond. Het gevoel is... het zoeken is voorbij... ik heb gevonden. Je weet natuurlijk nooit wat de toekomst in petto heeft dus wei weet ga ik wel weer naar wat anders op zoek.

Verder leef ik mijn leven grotendeels in een niet-spiritueel ge-oriŽnteerde wereld. Ik begeef mij doorgaans niet naar allerhande workshops of zo en straal waarschijnlijk ook niet uit een spiritueel ge-oriŽnteerd mens te zijn. Dat vind ik vooral leuk. Ik leef erg midden in de samenleving en heb ook het gevoel dat daar mijn kracht ligt. Incognito aanwezig zijn :-)

Uitgebreid profiel bekijken?

Wanneer je het uitgebreide profiel van PetraB wilt bekijken dien je ingelogd te zijn.