Spirituele datingsite

je ons ook op Twitter kunt vinden tegenwoordig? twitter.com/spiridate

Profiel van Ani17

Mijn foto's (5)
Over mij
Ik ben een
Vrouw
Ik zoek een
Man
Soort relatie
Serieuze relatie
Ik ben
37 jaar
Mijn sterrenbeeld is
Weegschaal
Persoonlijke gegevens
Woonplaats
Maasmechelen
Provincie
Limburg
Spiritualiteit betekent voor mij

Ik probeer voor mijzelf en alle andere levende wezens (medemensen, dieren en natuur) ervoor te zorgen dat men kan blijven geloven dat er hoop is in liefde, en dit voor de korte duur alsook op lange termijn.

Kortom: handelen vanuit liefde.

Spiritualiteit betekent voor mij innerlijk blijven groeien naar de betere versie van jezelf. Het betekent: na vallen terug opstaan, reflecteren, in elke situatie bewust handelen, uitdagingen doordacht durven aangaan,...

Ik volg geen religie, omdat het volgens mij draait om geloof zoals in 'het handelen vanuit het hart' en niet het dragen van een etiket. Ben je nu Christen, Jood, Moslim, Boeddist, ... iedereen is evenveel mens en verdient respect.

Ik geloof in energieŽn. Positieve energieŽn die bevorderend zijn voor de groei en zijn onuitputtelijk. En negatieve energieŽn die blokkade zijn voor de innerlijke groei en die uitputtend zijn. Hoe hoger je ziel ontwikkeld is des te beter je dit alles kan doorzien. Je komt tot besef (kennis) en weet de negatieve cirkels te doorbreken (handelen).

Uitgebreid profiel bekijken?

Wanneer je het uitgebreide profiel van Ani17 wilt bekijken dien je ingelogd te zijn.